Winter är min boss <3

Förlåt för ett långt uppehåll men det var ohållbart att skriva blogginläggen på datorn medan min telefon var vattenskadad efter ett dopp i toaletten. Jag kan ofta ha händerna, eller åtminstone en hand fri för att skriva på telefonen plus att då kan jag dessutom sitta tillbakalutad i soffan samtidigt. Datorn kräver en hållning som gör att jag inte kan ha Winter i knäet samtidigt och han är i mitt knä hela tiden.

Jag har faktiskt tänkt på det där, att ha sitt barn i knäet mycket. Många säger att man absolut inte ska låta barnet vänja sig vid att alltid bli buren eller sova i ens famn. Men jag känner så tydligt att jag inte vill ha det på något annat sätt. Det är en så kort tid nu som han kommer vilja vara i min famn så jag känner att jag vill ta vara på varenda sekund. Sen kan det såklart bli lite jobbigt när jag ska äta eller gå på toa för 90% av gångerna jag försöker lägga ifrån mig honom så protesterar han direkt. Så han får sitta i mitt knä i tid och otid och jag har numera blivit proffs på enhandsmanövrering av diverse sysslor. Sen går det generellt 3-4 dagar emellan mina duschar för sån lyx behöver jag ju inte unna mig tycker Winter haha.

Jag älskar att se hur Winter studerar mig. Det är en helt fantastisk känsla. Mammas lilla hjärta <3

Mikael jobbar väldigt mycket just nu då han spelar in Biggest Loser. Han började inspelningarna ca 2 veckor efter att Winter föddes. Utöver inspelningarna så har han en gaming-stream och en gaming-podcast samt sysslor i vårt gemensamma företag (Restless Industries) med våra kosttillskott ”Aldrig Vila Nutrition”, kläder ”Restless, Restless by Em, Restless Mama” och energidrycken ”PXL” som ska nylanseras. Så jag och Winter spenderar mycket egentid tillsammans.

Jag jobbar även med mina klädesmärken Restless by Em och Restless Mama under mina dagar för jag behöver få sysselsätta huvudet lite. Allra helst nu när jag inte tränar något för det hinns inte riktigt med. Och i ärlighetens namn har jag inte orkat heller. Har kanske kommit iväg en handfull gånger till gymmet efter förlossningen men hoppas på att kunna få in bättre rutiner när Biggest Loser inspelningarna är klara. Winter har också börjat sova bättre nu när han sover på magen så jag kommer nog snart känna mig lite mer utvilad. Det är verkligen ingen fara med sömnbristen för att sköta mammajobbet bra men jag är rädd att eventuell träning ska ta energi ifrån mamma-kontot och så får det inte vara känner jag. Då får träningen helt enkelt klämmas in när det finns energi nog åt både träning och att vara mamma.

Lilla Winter har fått ett himla stort navelbråck som har vuxit sig större senaste veckorna. Man gör inget åt navelbråck förrän de är 3-4 år gamla men förhoppningsvis har de gått tillbaka av sig självt innan 2 års ålder.