Skog och luft!

Just nu håller vi på att tvätta och packa för fullt här hemma för imorrn bär det av mot de norrländska skogarna för lite frisk luft och mys med Mikaels familj. Vi ska åka kl 08.00 på morgonen och när vi lämnar huset kliver städhjälp in och gör en riktig grovstädning. Fantastiskt skönt att få komma hem sen och mötas av ett nyputsat hus!

Idag fick jag även hem mina sista samples inför nästa produktion och jag måste säga att allt känns väldigt bra. Den här kollektionen kommer att bli så SKÖN! Alla tyger jag har valt sitter så mjukt mot kroppen och har helt perfekt stretch. Längtar tills jag kan visa er.

Kom precis innanför dörren efter en långpromenad med hundarna. Fy tusan vad mörkt och kallt det var ute idag. Nu längtar jag till ljusare tider. Det är banne mig inte lätt att hålla energin uppe när det konstant känns som att det är mitt i natten. Dessutom åkte precis min familj till Thailand så jag får avundsjuk sitta och titta på deras strandbilder och trösta mig med en varm brasa här hemma. Det blir nog till att boka en utlandsresa snart. Jag och Mikael kom nämligen på att vi aldrig åkte på en honeymoon efter att vi gifte oss. Vi bodde ju i Santa Monica, Kalifornien, på den tiden så det kändes liksom inte lika exotiskt och spännande att resa iväg då. Nu däremot känns det efterlängtat!