Phoenix – rise again

Den här bloggen har varit lite lik en phoenix som kommer till liv ur sin aska och blomstrar vackert ett tag för att sedan falla ihop i en hög av aska igen. Jag tror att det har att göra med att jag har försökt att skriva om saker som jag inte riktigt brinner för. Jag upplever att jag har hamnade i en alldeles för tight träningsram där jag begränsade mig själv i vilka ämnen jag tyckte att jag kunde ta mig an och prata om. Det blev mycket träningssnack kring vad man ska äta och vad the golden number är för hur många repetitioner man ska göra om man vill bygga muskler. Och det snacket är inte jag. Plus att det finns så många personer där ute som är så mycket bättre på det än vad jag är. Personer som har ägnat sitt liv åt att finna svar på just frågor likt dessa. Givetvis så kan jag lämna min åsikt i något enstaka inlägg men jag vill inte att hela jag ska kretsa runt detta. För jag identifierar mig inte i träning på det sättet. Träning är något jag älskar och något som gör mig glad. Så det jag är inspirerad till är att inspirera andra till att bli glada. Inte till att börja träna.

#fakefur

Så vad ska min blogg komma att handla om nu då? Min tanke är att det kommer bli mycket snack om personlig utveckling och hur jag ser på livet. Jag har börjat en resa via Instagram där jag har pratat en del om ångest och andra begränsande tankar och beteenden. Det är något som jag vill utveckla, för det tillskillnad ifrån träningen, känner jag verkligen att jag brinner för. Jag har haft min beskärda del av mörker i mitt liv och jag tror att om jag kan få dela med mig av mina erfarenheter så kan jag omvandla något negativt till något väldigt fint istället. Jag har även som plan att någon gång i mitt liv börja föreläsa. Jag har under många år skrivit ned idéer och nycklar som jag har använt mig av för att vända mitt mörker till något som ger mig energi istället. Dessa nycklar vill jag gärna få dela med mig av i hopp om att de kan hjälpa någon annan.

Så låt den här bloggen få bli en ”må gott blogg” om lite olika saker som förhoppningsvis kan hjälpa någon på traven. Om inte annat så kommer jag nog hjälpa mig själv en del för det finns få saker som är så effektiva som att fortsätta övertala sig själv om hur man vill leva och tänka 🙂