Matglad bebis <3

Idag var vi på vårt andra BVC besök och gjorde en tillväxtkontroll. Första BVC besöket var egentligen bara en inskrivning så vet inte om vikten är något de brukar kolla men när barnmorskan ändå vägde Winter så bad jag henne även kolla längden. Det är kul att kunna följa utvecklingen så mycket som möjligt tycker jag!

Mammas stora fina kille <3

Teckenspråk för ”Rappa på mamma, jag vill äta”

Idag fick vi dessa siffror hos BVC:

  • Vikt: 3970g
  • Längd: 53,2cm
  • Huvud: 36,3cm

Han har gått upp nästan 400g sedan förra besöket för 7 dagar sedan och på längden har han vuxit nästan 2cm! Han spurtar verkligen i tillväxt nu. På hans tillväxtkurva så låg han långt under medel när han föddes (48cm, 3090g) och nu ligger han precis på medelkurvan på alla mått. Stolt mamma till en son som äter så bra!

Restless by Em’s nya SHAPE Pacific set!

Igår var jag och tränade lite för tredje gången sedan förlossningen. Det känns mest skönt att få den där halvtimmen av egen tid. Ramen för den egna tiden, i det här fallet träning, känns mindre viktig även om jag självklart tycker att det är skönt att få röra på mig lite. Det blir till 99% sitta i soffan med W i knät som tuttar och mamma som äter godis och kollar på tv för att underhålla mig själv 🙈

Nä det där lät hemskt och lite för mycket som tröstätning haha. Men skämtåsido så har jag haft ett helt extremt sötsug sedan förlossningen. Det har varit ett sötsug bortom denna planet. Aldrig varit med om något liknande. Har lovat mig själv varenda dag nu i en vecka att lägga bort godispåsen men har inte alls lyckats diciplinera mig. Men nu får jag helt enkelt lova mig själv att inte köpa nytt godis för nu är det bara lite kvar i botten på ”mina senaste” (har typ 6 påsar i skafferiet med godisar som ”har blivit över” till följd av att jag varit mer sugen på vissa smaker och då köpt nya godispåsar).